numeris.com.ro - drept de autor
drept de autor, conditii de utilizare, denegare de responsabilitate

versiunea oficiala

Unica versiune oficiala este cea in limba romana cu grafie latina. Versiunile in limba engleza si germana au numai caracter informativ pentru necunoscatorii limbii romane. Referinte pot fi facute numai la versiunea oficiala.

 


The only official version is the one using Romanian language with latin characters. English and German versions are solely for information purposes provided to non-readers of Romanian. References could only be attached to the official version.

 


Die einzige offizielle Version ist ausschließlich diejenige in rumänischer Sprache mit lateinischen Schriftzeichen. Englische und deutsche Versionen bezwecken ausschließlich den Informationstransfer für Nichtleser/innen des Rumänischen. Zur Referenz sollte ausschließlich die offizielle Version benutzt werden.

 

termeni si conditii de utilizare

Prin accesul la www.numeris.com.ro toti si fiecare dintre vizitatori enunta pozitiv ca a/au citit si inteles si isi manifesta expres acordul integral cu termenii si conditiile de utilizare descrise in cele ce urmeaza. Daca nu ati citit, nu intelegeti sau nu sunteti de acord integral cu termenii si conditiile de utilizare descrise in cele ce urmeaza parasiti imediat www.numeris.com.ro. Informatiile oferite de catre www.numeris.com.ro sunt destinate informarii si nu sunt destinate sa rezolve nici o situatie specifica; informatiile si materialele gasite aici nu constituie la nici un moment si pentru nici un utilizator o forma de consultanta sau recomandare din partea NUMERIS CONSULT SRL si nu sunt destinate folosirii de catre utilizatori in vederea luarii unor decizii.

drepturi de autor

Toate drepturile sunt rezervate ab initio si ad perpetuum in mod unic si absolut NUMERIS CONSULT SRL.

NUMERIS CONSULT SRL incearca sa instaureze si sa mentina un comportament conform si exhaustiv cu drepturile de autor aplicabile. Daca, in ciuda acestei stradanii permanente, ar apare o lezare in orice mod a drepturilor de autor aplicabile, NUMERIS CONSULT SRL va elimina ulterior notificarii scrise si primite obiectul relevant. Toate denumirile de semne, sigle, marci si produse inregistrate mentionate care sunt sau este posibil sa fie protejate prin drepturi ale tertilor sunt, fara nici o limitare, subiect si obiect al prevederilor legii aplicabile. Simplul fapt ca ele au fost mentionate nu inseamna si nu trebuie sa insemne ca cele mentionate nu sunt protejate de drepturi ale tertilor si legislatie aplicabila. NUMERIS CONSULT SRL instituie si mentine un comportament care sa nu lezeze in nici un fel drepturile tertilor.

NUMERIS CONSULT SRL detine in mod unic si absolut dreptul de autor al continutului asociat cu modul de prezentare din intreg domeniul www.numeris.com.ro. Reproducerea de grafica si text preluate din www.numeris.com.ro in alte publicatii electronice sau imprimate, in orice mod si la orice moment nu este permisa fara consimtamantul expres in scris al NUMERIS CONSULT SRL si mentionarea expresa si vizibila a sursei.

continuturi

Continutul domeniului si site-ului www.numeris.com.ro a fost pregatit si revizuit cu maximum de atentie posibila pentru umani. Totusi, NUMERIS CONSULT SRL nu garanteaza in nici un fel acuratetea, exhaustivitatea si/sau calitatea informatiei asigurate sau ca aceasta este intotdeauna adusa la zi. Solicitari adresate NUMERIS CONSULT SRL referitoare la daune materiale sau imateriale de orice fel datorita utilizarii sau non-utilizarii informatiilor oferite sunt respinse in mod absolut si complet dinaintea formularii acestor solicitari, conform principiului "utilizatorul oricarui element de orice fel din domeniul www.numeris.com.ro isi asuma solitar, complet si absolut raspunderea".

NUMERIS CONSULT SRL isi rezerva in mod expres, complet si absolut toate drepturile de a modifica, amenda si/sau elimina parti ale sau intregul continut al domeniului si site-ului www.numeris.com.ro, precum si de a inceta publicarea, fara nici o alerta sau notificare prealabila.

terminologie si limba

Niciunul dintre termenii utilizati pe intreg domeniul si site-ul www.numeris.com.ro nu poate fi substituit in nici un fel fara acordul expres, in scris, obtinut in prealabil de la de NUMERIS CONSULT. Niciuna dintre expresiile din alte limbi utilizate pe intreg domeniul si site-ul www.numeris.com.ro nu poate fi substituita si/sau tradusa, partial si/sau integral, in nici un fel, fara acordul expres, in scris, obtinut in prealabil de la de NUMERIS CONSULT. Toate caracterele/semnele/ideogramele utilizate pe intreg domeniul si site-ul www.numeris.com.ro trebuie considerate "ca atare" de catre fiecare cititor in parte.

linkuri si backlinkuri

Acolo unde NUMERIS CONSULT SRL asigura referinte directe sau indirecte (numite in cele ce urmeaza link-uri) spre/catre site-uri si domenii, altele decat www.numeris.com.ro, este si poate fi facuta responsabila numai daca sunt intrunite simultan toate aceste conditii: a. NUMERIS CONSULT SRL a avut informatii precise despre continutul acestor linkuri, b.NUMERIS CONSULT SRL a fost capabila din punct de vedere tehnic, la momentul setarii linkului, si este rezonabil de a presupune ca ar fi putut preveni tehnic eventualitatea ca aceste linkuri ar fi avut continut ilegal/imoral sau care contravine on orice fel legii sau moralei, c. NUMERIS CONSULT SRL este de acord cu conditiile a. si b.

NUMERIS CONSULT SRL enunta aici in mod expres ca, la momentul setarii lor, linkurile nu au avut continut ilegal/imoral de care sa fi avut cunostinta . Intrucat este evident pentru orice observator de buna-credinta ca NUMERIS CONSULT SRL nu are nici un fel de influenta sau cale de actiune posibila asupra designului si continutului domeniilor/site-urilor cu link, NUMERIS CONSULT SRL se disjunge aici, acum, si la orice moment viitor, in mod expres, complet si absolut, de orice alterari ale designului si continutului domeniilor/site-urilor cu link, efectuate ulterior setarii linkului de catre NUMERIS CONSULT SRL.
NUMERIS CONSULT SRL nu este si nu poate fi facuta in nici un fel responsabila  de continutul, disponibilitatea, corectitudinea, adecvarea si/sau acuratetea linkurilor precum si/sau de ofertele, linkurile si reclamele continute de acestea.

NUMERIS CONSULT SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru linkuri setate de alte domenii si/sau site-uri catre www.numeris.com.ro (numite uzual backlinkuri) precum si de contextul in care apar acestea. De asemenea, NUMERIS CONSULT SRL nu este asociata in nici un fel cu detinatorii/operatorii site-urilor/domeniilor care seteaza backlinkuri catre www.numeris.com.ro.

NUMERIS CONSULT SRL nu este si nu poate fi facuta in nici un fel responsabila de eventualul continut ilegal, imoral, incorect si/sau incomplet sau de pagube aparute din utilizarea sau non-utilizarea informatiilor sau a oricaror alte elemente oferite de linkuri/backlinkuri sau de domenii si site-uri, precum si de continuturile acestora.

denegarea asocierii/afilierii

Prin simplul fapt ca denumiri de firma, brand-uri, servicii, semne, sigle, marci, produse inregistrate, linkuri, backlinkuri si altele asimilabile contin secventa de caractere NUMERIS si/sau derivate si/sau sunt cunoscute in alt context si/sau au fost mentionate nu inseamna si nu trebuie sa insemne in nici o imprejurare si in nici un context ca NUMERIS CONSULT SRL este, a fost, sau va fi afiliata si/sau asociata in orice mod posibil cu acestea sau cu detinatorii/operatorii acestora. Reciprocele sunt de asemenea valabile in sensul ca detinatorii/operatorii celor mentionate in acest paragraf nu sunt si nici nu vor fi afiliate si/sau asociate la NUMERIS CONSULT SRL.

utilizarea permisa

NUMERIS CONSULT SRL permite utilizarea domeniului si site-ului www.numeris.com.ro exclusiv in modul CITIRE. Orice abatere de la acest principiu de utilizare si aplicarea sa practica si/sau modificarea de catre oricare tert sau asociere a acestora a oricarui element prezent in site-ul www.numeris.com.ro, in orice mod, la orice moment si prin orice tehnologie este prin aceasta expres interzisa, cu desavarsire, si supusa, chiar in forma de tentativa, legii penale aplicabile in Uniunea Europeana. Incepand cu 28.04.2009 a fost promulgat Decretul 625/13.04.2009 privind Conventia CE din 23.11.2001; acesta stipuleaza aplicabilitatea dreptului penal criminalitatii informatice. Acolo unde legislatia Uniunii Europene nu exista sau este inaplicabila pentru orice motiv, primeaza legislatia din Romania. Faptele indreptate impotriva www.numeris.com.ro, chiar in forma de tentativa, tentativa improprie, tentativa atenuata, inclusiv cele comise de catre minori si alte categorii de persoane aflate sub tutela sau orice alte forme de incredintare legala, vor fi sesizate neintarziat organelor in drept, cu deosebire organelor de ancheta si urmarire penala, cu obiectivul declarat ca, pentru fiecare faptuitor in parte sau responsabilul sau legal sa se obtina condamnarea la limita maxima extrema a legii aplicabile pentru fiecare si toate faptele comise, in paralel cu recuperarea integrala a pagubelor si prejudiciilor provocate NUMERIS CONSULT SRL si/sau tertilor. In paralel, NUMERIS CONSULT SRL isi rezerva, pentru situatia atacului informatic de orice tip indreptat impotriva www.numeris.com.ro, dar nu numai, toate celelalte drepturi acordate de lege.

politica anti-defaimare si a concurentei loiale

NUMERIS CONSULT SRL promoveaza permanent si constant atitudinea de fair-play si afirma pozitiv adeziunea la o atmosfera generala de concurenta loiala. Daca, in ciuda acestei stradanii permanente, ar apare o deviere de orice fel de la aceasta atitudine, NUMERIS CONSULT SRL va rectifica ulterior notificarii scrise si primite situatia sau obiectul relevant.

politica anti-discriminare si de egale oportunitati

NUMERIS CONSULT SRL are drept preocupare permanenta eliminarea discriminarii in privinta accesului la informatie asociata cu oferirea de sanse si oportunitati egale de informare tuturor cititorilor/utilizatorilor. Daca, in ciuda acestei stradanii permanente, ar apare o discriminare de orice fel in privinta accesului la informatia prezentata, NUMERIS CONSULT SRL va rectifica ulterior notificarii scrise si primite situatia sau obiectul relevant.

politica anti-spam

NUMERIS CONSULT SRL nu trimite si nici nu va trimite, la orice moment in viitor, mesaje nesolicitate, indiferent de continut. Ca urmare, pentru reciprocitate, solicitam aici in mod expres utilizatorilor site-ului, pentru a putea mentine standardele de calitate ale serviciului, sa nu trimita spam pe adresele de email ale NUMERIS CONSULT SRL si sa nu permita tertilor sa faca acest lucru.

politica anti-reclama

NUMERIS CONSULT SRL nu permite prezenta reclamelor comerciale pe www.numeris.com.ro. Toate linkurile externe ale www.numeris.com.ro au un scop bine precizat de prezentare de informatii utile si servesc varii necesitati ale utilizatorilor. In aprecierea situatiei complexe create de hipertext NUMERIS CONSULT SRL pleaca de la principiul variabilitatii utilitatii: "simplul fapt ca pentru un anumit utilizator un anume link nu este util nu exclude utilitatea aceluiasi link pentru alt utilizator".

Prin neadmiterea ab-initio a reclamelor comerciale si/sau a publicitatii pe site-ul www.numeris.com.ro NUMERIS CONSULT SRL constata ca continuturile acestui site/domeniu nu pot constitui obiectul unui atac legal bazat pe Legea 158/2008 privind publicitatea inselatoare sau publicitatea comparativa.

politica anti-abuz si limitarea accesului drept consecinta

NUMERIS CONSULT SRL isi rezerva in situatii de abuz al utilizarii site-ului/domeniului www.numeris.com.ro si/sau atac informatic in totalitate si in mod absolut toate drepturile de a limita accesul la citirea/utilizarea domeniului www.numeris.com.ro pentru terti si/sau asocieri ale acestora, selectiv pe IP-uri, clase de IP-uri precum si in orice alt mod sau utilizand orice alte tehnologii si combinatii ale acestora, fara notificare prealabila, urmand principiul absolut al proprietatii virtuale:"pe proprietatea mea virtuala unica absoluta, dictez in mod unic si absolut si nu dau nimanui socoteala". Atacurile de tip "flood" si derivatele indreptate impotriva www.numeris.com.ro care isi au originea in IP-uri apartinand altor tari decat Romania pot primi ca raspuns imediat "cauterizarea IP" adica banarea definitiva a tuturor claselor de IP apartinand acelei tari la accesul pe www.numeris.com.ro.

politica anti-colectare de date si confidentialitatea

NUMERIS CONSULT SRL nu colecteaza si nu permite tertilor colectarea de date si informatii cu caracter personal ca efect al vizitarii site-ului/domeniului www.numeris.com.ro. Confidentialitatea vizitelor si vizualizarii informatiilor prezentate sunt asigurate in limita confidentialitatii asigurate in general de accesul de internet. NUMERIS CONSULT SRL nu este in masura sa securizeze si nici nu promite securizarea accesului la site-ul/domeniul www.numeris.com.ro. NUMERIS CONSULT SRL isi rezerva dreptul neexclusiv, in situatii de atac informatic si/sau similare, sa inregistreze, stocheze, prelucreze si sa utilizeze toate datele disponibile ale atacatorului/atacatorilor in scopul urmaririi si condamnarii penale prin toate mijloacele la limita maxima extrema admisa de lege.

politica anti-deseuri si de mediu

NUMERIS CONSULT SRL este permanent angajata in limitarea cantitatii de deseuri de orice fel si crearea unei atmosfere generale de respect si protectie fata de mediul inconjurator. De aceea recomandam utilizatorilor www.numeris.com.ro vizualizarea tuturor documentelor pe ecran si retinerea voluntara de la imprimarea acestora, imprimare ce duce inevitabil la marirea cantitatii de deseuri pe planeta.

legea aplicabila

Atacurile prin orice mijloace care conduc la modificarea neautorizata a domeniului/site-ului www.numeris.com.ro constituie infractiune si se pedepsesc conform legislatiei in vigoare si anume: Legea 8/1996; Legea 365/2002; Legea 0285/2004, Conventia CE din 23.11.2001 privind criminalitatea informatica. Faptul ca o anumita lege nu a fost listata aici nu impiedica NUMERIS CONSULT SRL sa o foloseasca in actiunile indreptate impotriva autorilor si faptuitorilor.

etica

NUMERIS CONSULT SRL este permanent angajata in construirea unei culturi a eticii pozitive. Site-ul in sine, filozofia sa si continuturile prezente in domeniul www.numeris.com.ro sustin puternic acest enunt.

delimitare finala

Accesul de CITIRE permis de NUMERIS CONSULT SRL la site-ul/domeniul www.numeris.com.ro nu implica in nici un fel si in nici un plan nici o responsabilitate din partea NUMERIS CONSULT SRL; acest acces nu creeaza in nici un fel o legatura intre NUMERIS CONSULT SRL si cititor/utilizator, indiferent cum ar fi denumita legatura: mandat, procura, imputernicire sau oricare alta.